Doc. 29 Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs - english version

Product Information

Author
Herausgeber EHEDG
EAN
4250697516346
Edition
2024
Delivery
free of charge
Verfügbare Sprachen:
  • EN-English
  • FR-French
  • RU-Russian
  • HY-Armenian
  • JA-Japanese
  • MK-Macedonian
  • NL-Dutch
  • PT-Portuguese
  • Doc. 29 Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs - english version | EN-English

    Art-Nr.
    download.PDF.DOC_29_ENG_2024_N

    Language:

    Reset selection
    107.00 EUR *
    Gesamtpreis: 107.00 EUR *

    Prices incl. VAT

    100.00 EUR excl. VAT

    Download: Free of shipping costs!

    available

    Description

    Doc. 29 Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs - english version | EN-English


    EHEDG 2024

    Seiten / pages: 26

    This document addresses packing systems of solid food products and supplements earlier guidelines. Solid food is characterised as having a water activity of >0.97, low acid, not pasteurised or sterilised after packaging, and distributed through the cool chain. Examples include fresh meat and some meat products, cheeses, ready meals, cut vegetables, etc. Hygiene requirements of the packaging operations, machinery as well as personnel, are described and reference is made to the American Meat Institute's principles of sanitary design. See also Docs. 3 and 11.

    Wie funktioniert der pageviewer? Zum Erklärvideo

     

    Page-Viewer - VDMA Verlag Publikationen online lesen
    Der Page-Viewer ist ein Online-Reader mit dessen Hilfe Sie Publikationen des VDMA Verlages direkt im Browser lesen können.
    Der Viewer zeigt die Seiten layoutgetreu wie einzelne Buchseiten. Die Seiten können gemerkt und kommentiert werden. Auch der Download einzelner Seiten ist möglich.

    Icon Iamge
    Service-Mail

    If you are stuck or the FAQ in the footer has not helped you: Send us an email!

    Can someone please help me?