Produktinfo
- Autor/in
- Herausgeber EHEDG
- EAN
- 4250697516605
- Auflage
- 2007
- Lieferzeit
- folgender Werktag
- Versand
- kostenfrei
- Verfügbare Sprachen:
-
- EN-Englisch
- DE-Deutsch
- FR-Französisch
- SP-Spanisch
- RU-Russisch
- HY-Armenisch
- HR-Kroatisch
- IT-Italienisch
- JA-Japanisch
- MK-Mazedonisch
- SR-Serbisch
Weiterführende Links
Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment | EN-Englisch
inkl. 7% MwSt.
100,00 EUR exkl. MwSt
Versandkostenfreie Lieferung!
sofort verfügbar
Beschreibung
ISBN: 0-9075-0317-9
Seiten / pages: 14
The method is intended as a screening test for hygienic equipment design and is not indicative of the performance of industrial cleaning processes (which depend on the type of soil). See Doc 15 for a test procedure designed for moderately-sized equipment.
Produktlink in die Zwischenablage kopiert.