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Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing EHEDG Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 20 It is important that the plant design takes into account factors affecting the hygienic operation and cleanability of the plant. The risk of contamination of food products during open processing increases with the with the concentration of micro-organisms in the environment and their opportunity to grow in poorly designed equipment. This...
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Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs EHEDG Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs Auflage 2004
EHEDG 2004 ISBN: 0-9075-0320-9 Seiten / pages: 23 This document addresses packing systems of solid food products and supplements earlier guidelines. Solid food is characterised as having a water activity of >0.97, low acid, not pasteurised or sterilised after packaging, and distributed through the cool chain. Examples include fresh meat and some meat products, cheeses,...
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FEM 2.128 Einfluss der Schüttguteigenschaften auf Gestaltung und Bemessung von Schaufelrad-Aufnahmeg FEM FEM 2.128 Einfluss der Schüttguteigenschaften auf Gestaltung und... Auflage 1989
VDMA 1989 Seiten / pages: 8 Datei / file: PDF
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FEM 2.412 Verzeichnis der Ausdrücke der pneumatischen Förderung von Schüttgütern, 3-sprachig FEM FEM 2.412 Verzeichnis der Ausdrücke der pneumatischen Förderung von... Auflage 1981
VDMA 1981 Seiten / pages: 20 Datei / file: PDF This document contained 3 languages.
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FEM 4.006 Ausnahmsweiser Gebrauch von Arbeitsplattformen auf Flurförderzeugen kostenfreie FEM 4.006 Ausnahmsweiser Gebrauch von Arbeitsplattformen auf... Auflage 1983
VDMA 1983 Seiten / pages: 1 FEM4.006 Engl.pdf
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Doc. 09. Welding stainless steel to meet hygienic requirements EHEDG Doc. 09. Welding stainless steel to meet hygienic requirements Auflage 1993
EHEDG 1993 ISBN: 0-0750-3136 Seiten / pages: 19 This document describes the techniques required to produce hygienically acceptable welds in thin walled (
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Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of liquid food EHEDG Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of... Auflage 2007
EHEDG 2nd Edition 2007 ISBN: 987-0-9075-0327-9 Seiten / pages: 21 Using the general criteria for the hygienic design of equipment identified in Doc. 8, this paper illustrates the application of these criteria in the construction and fabrication of closed process equipment. Examples, with drawings, show how to avoid crevices, shadow zones and areas with stagnating product,...
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Kriechgleichungen für warmfeste Kraftwerksstähle FKM-Hefte Kriechgleichungen für warmfeste Kraftwerksstähle Auflage 1999
FKM 1999 Vorhaben Nr. 202 Kurzfassung: Für den Einsatz warmfester Stähle im Kraftwerks- und Anlagenbau werden im gesamten Beanspruchungsbereich der Komponenten gültige Kriechgleichungen benötigt. Sie werden nach ihrer Entwicklung an Einzelwerkstoffen an das jeweilige mittlere Kriechverhalten der Stahlsorte angepasst. Das erfolgt auf der Grundlage...
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Der Auftrag Unternehmensführung Der Auftrag Auflage 2003
VDMA 2003 (CD) 35 Min. Spielzeit Mitgliederpreis nach Anmeldung sichtbar ISBN 978-3-8163-0465-4 Es passiert, was eigentlich nicht passieren dürfte: Der Chef fällt seinem Vertriebsleiter bei der Preisverhandlung in den Rücken, und der Kunde bekommt seinen Preisnachlass. Dadurch kommt ein Auftrag in die Firma, der eigentlich nicht auskömmlich ist. Aber natürlich hat...
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Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food Processing Industry EHEDG Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food... Auflage 2006
EHEDG July 2006 Seiten / pages: 29 Abundantly illustrated, this paper provides guidelines for the correct execution of on-axis hygienic (sanitary) welding between pipe segments, or between a tube and a control component (e.g. valve, flow meter, instrument tee, etc.) It deals with tube and pipe systems with less than 3.5 mm wall thickness, built in AISI 304(L) (1.4301,...
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FEM 5.013 Fahrzeugkrane - Auswahl von Drahtseilen. Seiltrommeln und Seilrollendurchmessern FEM FEM 5.013 Fahrzeugkrane - Auswahl von Drahtseilen. Seiltrommeln und... Auflage 1987
VDMA 1987 Seiten / pages: 8 Datei / file: PDF
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Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of food processing equipment EHEDG Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of... Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 9 ISBN: 0-9075-0315-2 Food processing equipment may need to be sterilised before use, and it is important to ensure that the sterilisation method applied is effective. Thus, it is necessary to determine under which conditions equipment can be sterilised. This paper details the recommended procedure for assessing the suitability of an item of...
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