Ihr Warenkorb
keine Produkte

portugiesisch/brasilianisch

  

Seite:  1 

Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of liquid food - portuguese version

Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of liquid food - portuguese version

EHEDG 2nd Edition 2007
Seiten / pages: 21
Preis Euro / price Euro: 119,00
EHEDG-Mitglied Euro / EHEDG-Member: 59,50

119,00 EUR
inkl. 19% MwSt. zzgl. Versand

Lieferzeit: sofort sofort

Doc. 18. Passivation of stainless steel - portuguese version

EHEDG 1998
Seiten / pages: 11
Preis Euro / price Euro: 119,00
EHEDG-Mitglied Euro / EHEDG-Member: 59,50

119,00 EUR
inkl. 19% MwSt. zzgl. Versand

Lieferzeit: sofort sofort

Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of dry particulate materials - portuguese version

Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of dry particulate materials - portuguese version

EHEDG 2001 - rev. 2014
Seiten / pages: 20
Preis Euro / price Euro: 119,00
EHEDG-Mitglied Euro / EHEDG-Member: 59,50

119,00 EUR
inkl. 19% MwSt. zzgl. Versand

Lieferzeit: sofort sofort

Doc. 39. Design principles for equipment and process areas for aseptic food manufacturing - portuguese version

Doc. 39. Design principles for equipment and process areas for aseptic food manufacturing - portuguese version

EHEDG June 2009
Seiten / pages: 14
Preis Euro / price Euro: 119,00
EHEDG-Mitglied Euro / EHEDG-Member: 59,50

119,00 EUR
inkl. 19% MwSt. zzgl. Versand

Lieferzeit: sofort sofort

Doc. 43 HYGIENIC DESIGN OF BELT CONVEYORS FOR THE FOOD INDUSTRY - portuguese version

Doc. 43 HYGIENIC DESIGN OF BELT CONVEYORS FOR THE FOOD INDUSTRY - portuguese version

EHEDG 2016
Seiten /pages: 76
Preis Euro / price Euro: 119,00
EHEDG-Mitglied Euro / EHEDG-Member: 59,50

119,00 EUR
inkl. 19% MwSt. zzgl. Versand

Lieferzeit: sofort sofort

Doc. 44 HYGIENIC DESIGN PRINCIPLES FOR FOOD FACTORIES - portuguese version

Doc. 44 HYGIENIC DESIGN PRINCIPLES FOR FOOD FACTORIES - portuguese version

EHEDG 2014
Seiten /pages: 133
Preis Euro / price Euro: 119,00
EHEDG-Mitglied Euro / EHEDG-Member: 59,50

119,00 EUR
inkl. 19% MwSt. zzgl. Versand

Lieferzeit: sofort sofort

Doc. 45  - Part 1 CLEANING VALIDATION IN THE FOOD INDUSTRY - GENERAL PRINCIPLES - portuguese version

Doc. 45 - Part 1 CLEANING VALIDATION IN THE FOOD INDUSTRY - GENERAL PRINCIPLES - portuguese version

EHEDG 2016
Seiten /pages: 14
Preis Euro / price Euro: 0

0,00 EUR
inkl. 19% MwSt. zzgl. Versand

Lieferzeit: sofort sofort

Doc. 47  - Guidelines on Air Handling Systems in the Food Industry - Air Quality Control for Buidling Ventilation - portuguese version

Doc. 47 - Guidelines on Air Handling Systems in the Food Industry - Air Quality Control for Buidling Ventilation - portuguese version

EHEDG 2016
Seiten /pages: 55
Preis Euro / price Euro: 119,00
EHEDG-Mitglied Euro / EHEDG-Member: 59,50

119,00 EUR
inkl. 19% MwSt. zzgl. Versand

Lieferzeit: sofort sofort

  

Seite:  1 

Zeige 1 bis 8 (von insgesamt 8 Artikeln)