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Zu "4250697516698" wurden 19 Artikel gefunden!
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FEM FEM 2.273 Beschreibung der Stückgüter - Flachpaletten Auflage 1983
VDMA 1983 Seiten / pages: 4 Datei / file: PDF
32,10 EUR Brutto
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kostenfreie FEM 5.019 A brief guide for identification of non-compliant Mobile... Auflage 2013
VDMA 2012 Seiten / pages: 30 FEDERATION EUROPEENNE DE LA MANUTENTION Product Group Cranes and Lifting Equipment 2013 26 pagesfree download FEM5.019.pdf
0,00 EUR Brutto
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FEM FEM 2.112 Kontinuierliche Dosierung von Schüttgütern Auflage 1999
VDMA 1999 Seiten / pages: 13 Datei / file: PDF
23,01 EUR Brutto
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FEM FEM 2.321 Einfluß der Schüttgütereigenschaften auf die Planung und... Auflage 1989
VDMA 1989 Seiten / pages: 8 Datei / file: PDF
32,10 EUR Brutto
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FEM FEM 2.561 Fragebogen für die Planung von... Auflage 1994
VDMA 1994 Seiten / pages: 11 Datei / file: PDF
32,10 EUR Brutto
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EHEDG Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food... Auflage 2023
EHEDG 4th Edition 2023 Fourth Edition, December 2023 - This document is a revision of the third edition of this Guideline, dated July 2004 and updated in June 2007. This revision clarifies the description of the method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment and includes optimisations of the method without changing the fundamental principles....
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EHEDG Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of... Auflage 2007
EHEDG 2nd Edition 2007 ISBN: 987-0-9075-0327-9 Seiten / pages: 21 Using the general criteria for the hygienic design of equipment identified in Doc. 8, this paper illustrates the application of these criteria in the construction and fabrication of closed process equipment. Examples, with drawings, show how to avoid crevices, shadow zones and areas with stagnating product,...
107,00 EUR Brutto
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EHEDG Doc. 18. Passivation of stainless steel Auflage 2014
EHEDG 2014 Seiten / pages: 11 Passivation is an important surface treatment that helps assure the successful corrosion resistant performance of stainless steel used for product contact surfaces (eg. tubing/piping, tanks and machined parts used in pumps, valves, homogenisers, de-aerators, process monitoring instruments, blenders, dryers, conveyors, etc). The purpose of...
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EHEDG Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of... Auflage 2014
EHEDG 2001 - rev. 2014 ISBN: 0-9075-0306-3 Seiten / pages: 20 Dry food processing and handling requires equipment that are different from those typically associated with wet and liquid products. This is the first in a series of documents that go beyond equipment design and covers installation and associated practices. In the case of dry materials, other considerations...
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EHEDG Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0323-3Seiten / pages: 57 This guideline aims to offer a practical 'handbook' for those responsible for the specification, design and manufacture of food processing equipment. It offers guidance on the ways in which materials may behave such that they can be selected and used as effectively as possible. The properties and selection procedures with...
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EHEDG Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food... Auflage 2006
EHEDG July 2006 Seiten / pages: 29 Abundantly illustrated, this paper provides guidelines for the correct execution of on-axis hygienic (sanitary) welding between pipe segments, or between a tube and a control component (e.g. valve, flow meter, instrument tee, etc.) It deals with tube and pipe systems with less than 3.5 mm wall thickness, built in AISI 304(L) (1.4301,...
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FKM-Hefte Vorhaben Nr. A 143/99 Auswirkungen eines dreiachsigen... Auflage 2004
FKM 2004 Heft Nummer 278 Vorhaben Nr. 244 Für den Einsatz großer Schmiedeteile in Turbinen und Generatoren ist es notwendig, beim Auftreten eventueller Herstellungsfehler die Bauteile hinsichtlich Risseinleitung und -ausbreitung auf der Basis moderner Ultraschallprüfung in Verbindung mit den spezifischen Bauteilbeanspruchungen sowie den vorliegenden Werkstoffeigenschaften...
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