Cookie-Einstellungen
Diese Website benutzt Cookies, die für den technischen Betrieb der Website erforderlich sind und stets gesetzt werden. Andere Cookies, die den Komfort bei Benutzung dieser Website erhöhen, der Direktwerbung dienen oder die Interaktion mit anderen Websites und sozialen Netzwerken vereinfachen sollen, werden nur mit Ihrer Zustimmung gesetzt.
Konfiguration
Technisch erforderlich
Diese Cookies sind für die Grundfunktionen des Shops notwendig.
"Alle Cookies ablehnen" Cookie
"Alle Cookies annehmen" Cookie
Ausgewählter Shop
CSRF-Token
Cookie-Einstellungen
FAQ Cookie
Individuelle Preise
Kunden-Wiedererkennung
Kundenspezifisches Caching
PayPal-Zahlungen
Session
Währungswechsel
Komfortfunktionen
Diese Cookies werden genutzt um das Einkaufserlebnis noch ansprechender zu gestalten, beispielsweise für die Wiedererkennung des Besuchers.
Merkzettel
Statistik & Tracking
Endgeräteerkennung
Partnerprogramm
Zu "4250697516650" wurden 30 Artikel gefunden!
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
EHEDG Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food... Auflage 2023
EHEDG 4th Edition 2023 Fourth Edition, December 2023 - This document is a revision of the third edition of this Guideline, dated July 2004 and updated in June 2007. This revision clarifies the description of the method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment and includes optimisations of the method without changing the fundamental principles....
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
EHEDG Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0323-3Seiten / pages: 57 This guideline aims to offer a practical 'handbook' for those responsible for the specification, design and manufacture of food processing equipment. It offers guidance on the ways in which materials may behave such that they can be selected and used as effectively as possible. The properties and selection procedures with...
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
EHEDG Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of... Auflage 2007
EHEDG 2nd Edition 2007 ISBN: 987-0-9075-0327-9 Seiten / pages: 21 Using the general criteria for the hygienic design of equipment identified in Doc. 8, this paper illustrates the application of these criteria in the construction and fabrication of closed process equipment. Examples, with drawings, show how to avoid crevices, shadow zones and areas with stagnating product,...
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
FEM FEM 2.181 Spezifische Schüttguteigenschaften bei der mechanischen... Auflage 1989
VDMA 1989 Seiten / pages: 12 Datei / file: PDF
32,10 EUR Brutto
Auf Lager
EHEDG Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food... Auflage 2004
EHEDG 2nd Edition 2004 ISBN: 0-9075-0314-4 Seiten / pages: 9 This document details the test procedure for assessing whether an item of food processing equipment, intended for aseptic operation, is impermeable to micro-organisms. Small motile bacteria penetrate far more easily through microscopic passages than (non-motile) moulds and yeasts. The facultative anaerobic...
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
FKM-Hefte Entwicklung eines Systems für die automatische Zeichnungserkennung Auflage 1994
FKM 1994 Heft Nummer 184 Vorhaben Nr. 162 Kurzfassung: Der übergang von der konventionellen zur rechnerunterstützten Erstellung technischer Zeichnun- gen führt naturgemäß zur gleichzeitigen Existenz beider Bereitstellungsformen. Gegenwärtig werden die Altbestände technischer Zeichnungen in Deutschland auf 100 Millionen geschätzt. Es besteht der Wunsch, technische...
139,10 EUR Brutto
Auf Lager
EHEDG Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 20 It is important that the plant design takes into account factors affecting the hygienic operation and cleanability of the plant. The risk of contamination of food products during open processing increases with the with the concentration of micro-organisms in the environment and their opportunity to grow in poorly designed equipment. This...
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
kostenfreie FEM 9.832 Berechnungsgrundlagen für Regalbediengeräte - Toleranzen,... Auflage 2019
VDMA 1999 Seiten / pages: 13 Seiten / pages: 58 price: 0.00 euro Datei / FEM9.832 Fr.pdf
0,00 EUR Brutto
Auf Lager
FEM FEM 9.941 Bildzeichen für Steuerorgane Auflage 1995
VDMA 1995 Seiten / pages: 3 Datei / file: PDF
32,10 EUR Brutto
Auf Lager
EHEDG Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food... Auflage 2006
EHEDG July 2006 Seiten / pages: 29 Abundantly illustrated, this paper provides guidelines for the correct execution of on-axis hygienic (sanitary) welding between pipe segments, or between a tube and a control component (e.g. valve, flow meter, instrument tee, etc.) It deals with tube and pipe systems with less than 3.5 mm wall thickness, built in AISI 304(L) (1.4301,...
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
FEM FEM 2.275 Beschreibungd der Stückgüter - Fässer und Tonnen aus Stahl... Auflage 1985
VDMA 1985 Seiten / pages: 7 Datei / file: PDF
32,10 EUR Brutto
Auf Lager
FKM-Hefte Lebensdauerabschätzung schwingend beanspruchter Bauteile mittels... Auflage 2002
FKM 2002 Heft Nummer 274 Vorhaben Nr. 246 Kurzfassung: Im Technischen Regelwerk erfolgt die Lebensdauerberechnung vorzugsweise nach dem Nennspannungskonzept. Bei dieser Form der Lebensdauerabschätzung werden das Belastungskollektiv und die Bauteilwöhler1inie gegenübergestellt. Die Berechnung der Lebensdauer erfolgt in der Regel durch eine lineare Schadensakkumulation...
120,00 EUR Brutto
Auf Lager