Cookie-Einstellungen
Diese Website benutzt Cookies, die für den technischen Betrieb der Website erforderlich sind und stets gesetzt werden. Andere Cookies, die den Komfort bei Benutzung dieser Website erhöhen, der Direktwerbung dienen oder die Interaktion mit anderen Websites und sozialen Netzwerken vereinfachen sollen, werden nur mit Ihrer Zustimmung gesetzt.
Konfiguration
Technisch erforderlich
Diese Cookies sind für die Grundfunktionen des Shops notwendig.
"Alle Cookies ablehnen" Cookie
"Alle Cookies annehmen" Cookie
Ausgewählter Shop
CSRF-Token
Cookie-Einstellungen
FAQ Cookie
Individuelle Preise
Kunden-Wiedererkennung
Kundenspezifisches Caching
PayPal-Zahlungen
Session
Währungswechsel
Komfortfunktionen
Diese Cookies werden genutzt um das Einkaufserlebnis noch ansprechender zu gestalten, beispielsweise für die Wiedererkennung des Besuchers.
Merkzettel
Statistik & Tracking
Endgeräteerkennung
Partnerprogramm
Zu "4250697516612" wurden 27 Artikel gefunden!
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
EHEDG Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0323-3Seiten / pages: 57 This guideline aims to offer a practical 'handbook' for those responsible for the specification, design and manufacture of food processing equipment. It offers guidance on the ways in which materials may behave such that they can be selected and used as effectively as possible. The properties and selection procedures with...
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
EHEDG Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food... Auflage 2023
EHEDG 4th Edition 2023 Fourth Edition, December 2023 - This document is a revision of the third edition of this Guideline, dated July 2004 and updated in June 2007. This revision clarifies the description of the method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment and includes optimisations of the method without changing the fundamental principles....
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
EHEDG Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of... Auflage 2007
EHEDG 2nd Edition 2007 ISBN: 987-0-9075-0327-9 Seiten / pages: 21 Using the general criteria for the hygienic design of equipment identified in Doc. 8, this paper illustrates the application of these criteria in the construction and fabrication of closed process equipment. Examples, with drawings, show how to avoid crevices, shadow zones and areas with stagnating product,...
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
EHEDG Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 20 It is important that the plant design takes into account factors affecting the hygienic operation and cleanability of the plant. The risk of contamination of food products during open processing increases with the with the concentration of micro-organisms in the environment and their opportunity to grow in poorly designed equipment. This...
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
EHEDG Doc. 40 Hygienic Engineering of Valves in Process Lines for Dry... Auflage 2010
EHEDG October 2010Seiten / pages: 26 Every process plant is equipped with valves. In dry particulate materials processing, valves fulfil numerous functions: shut-off and opening of flow lines, direction and flow control, protection against excessive orinsufficient pressure and against intermixing of incompatible media at intersection points in the process. The quality of the...
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
FEM FEM 2.561 Fragebogen für die Planung von... Auflage 1994
VDMA 1994 Seiten / pages: 11 Datei / file: PDF
32,10 EUR Brutto
Auf Lager
FKM-Hefte Mehrachsigkeit Auflage 2013
Verbesserung der Lebensdauerabschätzung für mehrachsig belastete Sicherheitsbauteile aus Schmiedestahl und Aluminiumguss durch Auswahl zutreffender Berechnungsalgorithmen FKM 2013 Heft Nummer 319 Vorhaben Nr. 291 Mitgliederpreis nach Anmeldung sichtbar Kurzfassung: Für die Lebensdauerabschätzung bei mehrachsiger Beanspruchung gibt es bisher keine vereinheitlichte...
200,00 EUR Brutto
Auf Lager
EHEDG Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food... Auflage 2004
EHEDG 2nd Edition 2004 ISBN: 0-9075-0314-4 Seiten / pages: 9 This document details the test procedure for assessing whether an item of food processing equipment, intended for aseptic operation, is impermeable to micro-organisms. Small motile bacteria penetrate far more easily through microscopic passages than (non-motile) moulds and yeasts. The facultative anaerobic...
107,00 EUR Brutto
Auf Lager
kostenfreie FEM 5.019 A brief guide for identification of non-compliant Mobile... Auflage 2013
VDMA 2012 Seiten / pages: 30 FEDERATION EUROPEENNE DE LA MANUTENTION Product Group Cranes and Lifting Equipment 2013 26 pagesfree download FEM5.019.pdf
0,00 EUR Brutto
Auf Lager
Unternehmensführung Sichere Befestigung von Kernbohrgeräten Auflage 2017
VDMA 2017 - 20 Seiten 3,64 € Für den sicheren Betrieb von Maschinen und Geräten auf Baustellen sind vom Betreiber einer Maschine die geltenden gesetzliche Vorschriften sowie die Betriebsanleitungen der Hersteller zu beachten. Die Einhaltung aller einschlägigen Sicherheitsvorschriften liegt in der Verantwortung des ausführenden Unternehmers. Beim Einsatz von Maschinen...
3,64 EUR Brutto
Auf Lager
FEM FEM 2.271 Beschreibung der Stückgüter - Schachteln aus Karton und Pappe Auflage 1981
VDMA 1981 Seiten / pages: 4 Datei / file: PDF
32,10 EUR Brutto
Auf Lager
FEM FEM 2.312 Austrag von Schüttgütern aus Silos - Beschreibung und... Auflage 1999
VDMA 1999 Seiten / pages: 12 Datei / file: PDF
23,01 EUR Brutto
Auf Lager