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FEM 2.461 Garantiebedingungen für pneumatische Förderanlagen FEM FEM 2.461 Garantiebedingungen für pneumatische Förderanlagen Auflage 1983
VDMA 1983 Seiten / pages: 2 Datei / file: PDF
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FEM 9.511 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Einstufung der Triebwerke FEM FEM 9.511 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Einstufung der... Auflage 1986
VDMA 1986 Seiten / pages: 5 Datei / file: PDF
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FEM 1.007 Sicherheitsempfehlungen für Turmdrehkrane (ohne Berechnung) kostenfreie FEM 1.007 Sicherheitsempfehlungen für Turmdrehkrane (ohne Berechnung) Auflage 2003
VDMA 2003 Seiten / pages: 26 FEM1.007.pdf
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FEM 2.481 Spezifische Schüttguteigenschaften bei der pneumatischen Fördeung -Messverfahren FEM FEM 2.481 Spezifische Schüttguteigenschaften bei der pneumatischen... Auflage 1997
VDMA 1997 Seiten / pages: 17 Datei / file: PDF
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FEM 2.563 Fragebogen und Checkliste zur Planung von Schüttgut-Stetigförderanlagen - Pneumatische För FEM FEM 2.563 Fragebogen und Checkliste zur Planung von... Auflage 1994
VDMA 1994 Seiten / pages: 8 Datei / file: PDF
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FEM 4.003 Hinweise zur Anwendung der EG-Bestimmungen über Geräusche bei Gabelstaplern, englisch kostenfreie FEM 4.003 Hinweise zur Anwendung der EG-Bestimmungen über Geräusche... Auflage 2009
VDMA 2009 Seiten / pages: 10
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FEM 4.005 Flurförderzeuge - Arbeitsbreite (90° Stapelgangbreite) kostenfreie FEM 4.005 Flurförderzeuge - Arbeitsbreite (90° Stapelgangbreite) Auflage 1983
VDMA 1983 Seiten / pages: 1 FEM4.005 Engl.pdf
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Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment EHEDG Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food... Auflage 2023
EHEDG 4th Edition 2023 Fourth Edition, December 2023 - This document is a revision of the third edition of this Guideline, dated July 2004 and updated in June 2007. This revision clarifies the description of the method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment and includes optimisations of the method without changing the fundamental principles....
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Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food processing equipment EHEDG Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food... Auflage 2004
EHEDG 2nd Edition 2004 ISBN: 0-9075-0314-4 Seiten / pages: 9 This document details the test procedure for assessing whether an item of food processing equipment, intended for aseptic operation, is impermeable to micro-organisms. Small motile bacteria penetrate far more easily through microscopic passages than (non-motile) moulds and yeasts. The facultative anaerobic...
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Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing EHEDG Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 20 It is important that the plant design takes into account factors affecting the hygienic operation and cleanability of the plant. The risk of contamination of food products during open processing increases with the with the concentration of micro-organisms in the environment and their opportunity to grow in poorly designed equipment. This...
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Doc. 16. Hygienic pipe couplings EHEDG Doc. 16. Hygienic pipe couplings Auflage 1997
EHEDG 1997 Seiten / pages: 23 This paper identifies and defines critical design parameters for welded pipe couplings: easily cleanable in-place; easily sterilisable in place impervious to micro-organisms, reliable and easy to install. Gaskets of various types were tested for reliability and hygienic aspects using EHEDG cleanability test methods and repeated...
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Untersuchungen zum Einsatzverhalten schleifgehärteter Komponenten des allgemeinen Maschinenbaus FKM-Hefte Untersuchungen zum Einsatzverhalten schleifgehärteter Komponenten des... Auflage 2002
FKM 2002 Heft Nummer 266 Vorhaben Nr. 239 Kurzfassung: In einem vorangegangenen Forschungsvorhaben zum Schleifhärten (AiF-Nr. 11060) wurden die Ver- fahrensgrundlagen dieses neuartigen Ansatzes erarbeitet und die Eigenschaften schleifgehärteter Randschichten charakterisiert. Dabei wurden jedoch einige Handlungsfelder aufgezeigt, die in weiter- führenden Forschungsarbeiten...
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