Zu "4250697516476" wurden 14 Artikel gefunden!

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
FEM 2.412 Verzeichnis der Ausdrücke der pneumatischen Förderung von Schüttgütern, 3-sprachig FEM FEM 2.412 Verzeichnis der Ausdrücke der pneumatischen Förderung von... Auflage 1981
VDMA 1981 Seiten / pages: 20 Datei / file: PDF This document contained 3 languages.
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
Bewertung von Maschinenbauteilen mit scharfen Kerben FKM-Hefte Bewertung von Maschinenbauteilen mit scharfen Kerben Auflage 2003
FKM 2003 Heft Nummer 275 Vorhaben Nr. 243 Kurzfassung: Der Festigkeitsnachweis für Bauteile mit sehr scharfen Kerben ist nach dem derzeitigen Stand der technischen Regelwerke und Richtlinien nicht oder zumindest wirtschaftlich nicht möglich Kurzfassung: Der Festigkeitsnachweis für Bauteile mit sehr scharfen Kerben ist nach dem derzeitigen Stand der technischen Regelwerke...
180,00  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 5.007 LKW-Ladekrane. Standsicherheit - Berechnung und Prüfbelastung, nur englisch FEM FEM 5.007 LKW-Ladekrane. Standsicherheit - Berechnung und... Auflage 1986
VDMA 1986 Seiten / pages: 9 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 5.010 Lkw-Ladekrane - Belastungstafeln, nur englisch FEM FEM 5.010 Lkw-Ladekrane - Belastungstafeln, nur englisch Auflage 1987
VDMA 1987 Seiten / pages: 2 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 9.511 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Einstufung der Triebwerke FEM FEM 9.511 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Einstufung der... Auflage 1986
VDMA 1986 Seiten / pages: 5 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
Untersuchung zur verbesserten Dimensionierung von Bauteilen unter SwRK in wässrigen Medien FKM-Hefte Untersuchung zur verbesserten Dimensionierung von Bauteilen unter... Auflage 2002
FKM 2002 Heft Nummer 272 Vorhaben Nr. 230 Kurzbericht: Schwingungsrisskorrosion hochlegierter Stähle 130 S., 143 Abb.
121,00  EUR Brutto
Auf Lager
Global Service 2021 Aus dem Verlagsprogramm Global Service 2021 Auflage 2021
Erstellung einer Service-Strategie mit Hilfe der Ergebnisse der „Global Service“ Studie Ihr Nutzen: Die Kundenerwartungen in Ihren Exportmärkten: Land für Land. Leistung für Leistung. Basis: Studie Global Service 2021 mit 800 Interviews in 8 Ländern Die Ergebnisse der Umfrage stehen VDMA-Mitgliedern in anderer Form kostenfrei im Mitgliederbereich der vdma.org -...
ab 214,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of food processing equipment EHEDG Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of... Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 9 ISBN: 0-9075-0315-2 Food processing equipment may need to be sterilised before use, and it is important to ensure that the sterilisation method applied is effective. Thus, it is necessary to determine under which conditions equipment can be sterilised. This paper details the recommended procedure for assessing the suitability of an item of...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 16. Hygienic pipe couplings EHEDG Doc. 16. Hygienic pipe couplings Auflage 1997
EHEDG 1997 Seiten / pages: 23 This paper identifies and defines critical design parameters for welded pipe couplings: easily cleanable in-place; easily sterilisable in place impervious to micro-organisms, reliable and easy to install. Gaskets of various types were tested for reliability and hygienic aspects using EHEDG cleanability test methods and repeated...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs EHEDG Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs Auflage 2004
EHEDG 2004 ISBN: 0-9075-0320-9 Seiten / pages: 23 This document addresses packing systems of solid food products and supplements earlier guidelines. Solid food is characterised as having a water activity of >0.97, low acid, not pasteurised or sterilised after packaging, and distributed through the cool chain. Examples include fresh meat and some meat products, cheeses,...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food EHEDG Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0323-3Seiten / pages: 57 This guideline aims to offer a practical 'handbook' for those responsible for the specification, design and manufacture of food processing equipment. It offers guidance on the ways in which materials may behave such that they can be selected and used as effectively as possible. The properties and selection procedures with...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food Processing Industry EHEDG Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food... Auflage 2006
EHEDG July 2006 Seiten / pages: 29 Abundantly illustrated, this paper provides guidelines for the correct execution of on-axis hygienic (sanitary) welding between pipe segments, or between a tube and a control component (e.g. valve, flow meter, instrument tee, etc.) It deals with tube and pipe systems with less than 3.5 mm wall thickness, built in AISI 304(L) (1.4301,...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Seite 1 / 2