Zu "4250697516452" wurden 40 Artikel gefunden!

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food Processing Industry EHEDG Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food... Auflage 2006
EHEDG July 2006 Seiten / pages: 29 Abundantly illustrated, this paper provides guidelines for the correct execution of on-axis hygienic (sanitary) welding between pipe segments, or between a tube and a control component (e.g. valve, flow meter, instrument tee, etc.) It deals with tube and pipe systems with less than 3.5 mm wall thickness, built in AISI 304(L) (1.4301,...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 5.006 Lkw-Ladekrane - Allgemeine Grundsätze. Bildzeichen. Anordnung. Bestätigungsrichtungen FEM FEM 5.006 Lkw-Ladekrane - Allgemeine Grundsätze. Bildzeichen.... Auflage 1986
VDMA 1986 Seiten / pages: 16 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of food processing equipment EHEDG Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of... Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 9 ISBN: 0-9075-0315-2 Food processing equipment may need to be sterilised before use, and it is important to ensure that the sterilisation method applied is effective. Thus, it is necessary to determine under which conditions equipment can be sterilised. This paper details the recommended procedure for assessing the suitability of an item of...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 4.004 Regelmäßige Prüfung von Flurförderzeugen kostenfreie FEM 4.004 Regelmäßige Prüfung von Flurförderzeugen Auflage 2012
FEM 2019 3rd. Ed. 43 pages Periodic Inspections of Work Equipment are required according Directive 2009/104/ EC. The national Regulations of the EU member states, implementing the Directive, must be considered. The recommendations of this guideline are to be intended as a support to the information provided by the manufacturer and focus to the scope of periodic...
0,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 44 HYGIENIC DESIGN PRINCIPLES FOR FOOD FACTORIES EHEDG Doc. 44 HYGIENIC DESIGN PRINCIPLES FOR FOOD FACTORIES Auflage 2014
EHEDG 2014 Seiten /pages: 133 Contents 1 Introduction 2 Objectives and scope 3 Normative References. 4 Definitions / Glossary 5 Site 5.1 Site location 5.2 Site plan 5.3 Site 5.4 Boundary fences and walls 5.5 Controlled site access 6 Hygienic Building Design 6.1 Buildings 25 6.2 Adequate Space for Cleaning, Inspection and Pest Control 7 Internal Divisions 7.1...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 2.111 Illustrierte Terminologie - Mechanische Förderer für Schüttgüter, 10-sprachig FEM FEM 2.111 Illustrierte Terminologie - Mechanische Förderer für... Auflage 1978
VDMA 1978 Seiten / pages: 69 Datei / file: PDF This document contained 10 languages.
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 5.012 Fahrzeugkrane. Einrichtung gegen Überlastung FEM FEM 5.012 Fahrzeugkrane. Einrichtung gegen Überlastung Auflage 1987
VDMA 1987 Seiten / pages: 13 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
Lebensdauerabschätzung schwingend beanspruchter Bauteile mittels Künstlicher Neuronaler Netze FKM-Hefte Lebensdauerabschätzung schwingend beanspruchter Bauteile mittels... Auflage 2002
FKM 2002 Heft Nummer 274 Vorhaben Nr. 246 Kurzfassung: Im Technischen Regelwerk erfolgt die Lebensdauerberechnung vorzugsweise nach dem Nennspannungskonzept. Bei dieser Form der Lebensdauerabschätzung werden das Belastungskollektiv und die Bauteilwöhler1inie gegenübergestellt. Die Berechnung der Lebensdauer erfolgt in der Regel durch eine lineare Schadensakkumulation...
120,00  EUR Brutto
Auf Lager
Additivverträglichkeit FKM-Hefte Additivverträglichkeit Auflage 2012
Einfluss verschiedener Additive auf Elastomere und die tribologischen Eigenschaften im System Radiai-Wellendichtung FKM 2012 Heft Nummer 318 Vorhaben Nr. 290 Mitgliederpreis nach Anmeldung sichtbar Kurzfassung: Durch die Verwendung eines leistungsfähigeren Schmierstoffs lassen sich oftmals die Eigenschaften von einem Gesamtprodukt steigern. Synthetische Schmierstoffe...
150,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food processing equipment EHEDG Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food... Auflage 2004
EHEDG 2nd Edition 2004 ISBN: 0-9075-0314-4 Seiten / pages: 9 This document details the test procedure for assessing whether an item of food processing equipment, intended for aseptic operation, is impermeable to micro-organisms. Small motile bacteria penetrate far more easily through microscopic passages than (non-motile) moulds and yeasts. The facultative anaerobic...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Optimierung eines Konzeptes zur Modeliierung des Kriech- bzw. Schädigungsverhaltens von Bauteilen au FKM-Hefte Optimierung eines Konzeptes zur Modeliierung des Kriech- bzw.... Auflage 2000
FKM 2000 Heft Nummer 249 Vorhaben Nr. 218 Kurzfassung: Das vorliegende Forschungsprojekt hatte zum Ziel, die im Vorgängerprojekt A75 erfolgte Modeliierung des Kriechverhaltens warmfester CrMoV-Stähle im Bereich der Schädigungsphase (tertiäres Kriechen) weiter zu verbessern bzw. zu optimieren. Eine möglichst realistische Beschreibung des Kriechverhaltens einschließlich der...
139,10  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 33. Hygienic engineering of discharging systems for dry particulate materials EHEDG Doc. 33. Hygienic engineering of discharging systems for dry... Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0324-1 Seiten / pages: 16 The introduction of the product into the processing system is a key step in maintaining the sanitation and integrity of the entire process. Discharging systems are designed to transfer, in this case dry solids, from one system into another without powder spillage, contamination or environmental pollution. Many dry systems...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Seite 1 / 4