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FEM 5.012 Fahrzeugkrane. Einrichtung gegen Überlastung FEM FEM 5.012 Fahrzeugkrane. Einrichtung gegen Überlastung Auflage 1987
VDMA 1987 Seiten / pages: 13 Datei / file: PDF
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Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food Processing Industry EHEDG Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food... Auflage 2006
EHEDG July 2006 Seiten / pages: 29 Abundantly illustrated, this paper provides guidelines for the correct execution of on-axis hygienic (sanitary) welding between pipe segments, or between a tube and a control component (e.g. valve, flow meter, instrument tee, etc.) It deals with tube and pipe systems with less than 3.5 mm wall thickness, built in AISI 304(L) (1.4301,...
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FEM 5.011 Lkw-Ladekrane - Sicherheitsanforderungen an Hydrauliksysteme, nur englisch FEM FEM 5.011 Lkw-Ladekrane - Sicherheitsanforderungen an... Auflage 1987
VDMA 1987 Seiten / pages: 4 Datei / file: PDF
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FEM 5.013 Fahrzeugkrane - Auswahl von Drahtseilen. Seiltrommeln und Seilrollendurchmessern FEM FEM 5.013 Fahrzeugkrane - Auswahl von Drahtseilen. Seiltrommeln und... Auflage 1987
VDMA 1987 Seiten / pages: 8 Datei / file: PDF
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Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of food processing equipment EHEDG Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of... Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 9 ISBN: 0-9075-0315-2 Food processing equipment may need to be sterilised before use, and it is important to ensure that the sterilisation method applied is effective. Thus, it is necessary to determine under which conditions equipment can be sterilised. This paper details the recommended procedure for assessing the suitability of an item of...
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FEM 1.001 Berechnungsgrundlagen für Krane FEM FEM 1.001 Berechnungsgrundlagen für Krane Auflage 1998
VDMA 1998 Seiten / pages: 305 Datei / file: PDF
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Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs EHEDG Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs Auflage 2004
EHEDG 2004 ISBN: 0-9075-0320-9 Seiten / pages: 23 This document addresses packing systems of solid food products and supplements earlier guidelines. Solid food is characterised as having a water activity of >0.97, low acid, not pasteurised or sterilised after packaging, and distributed through the cool chain. Examples include fresh meat and some meat products, cheeses,...
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Berechnung von Risseinleitung und Rissfortschritt in Hochtemperaturbauteilen FKM-Hefte Berechnung von Risseinleitung und Rissfortschritt in... Auflage 2002
FKM 2002 Heft Nummer 273 Vorhaben Nr. 238 Kurzfassung: Berechnung von Risseinleitung und Rissfortschritt in Hochtemperaturbauteilen IfW Darmstadt und der MPA Stuttgart gemeinsam durchgeführte Vorhaben befasste sich zum Risseinleitungs- und Rissforttschrittsverhalten unter Kriech-, und Ermüdungsbeanspruchung an 1% CrMoNiV-Stählen und 12% CrMoV- für Hochtemperaturbauteile des...
135,00  EUR Brutto
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Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food processing equipment EHEDG Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food... Auflage 2004
EHEDG 2nd Edition 2004 ISBN: 0-9075-0314-4 Seiten / pages: 9 This document details the test procedure for assessing whether an item of food processing equipment, intended for aseptic operation, is impermeable to micro-organisms. Small motile bacteria penetrate far more easily through microscopic passages than (non-motile) moulds and yeasts. The facultative anaerobic...
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Doc. 09. Welding stainless steel to meet hygienic requirements EHEDG Doc. 09. Welding stainless steel to meet hygienic requirements Auflage 1993
EHEDG 1993 ISBN: 0-0750-3136 Seiten / pages: 19 This document describes the techniques required to produce hygienically acceptable welds in thin walled (
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Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of liquid food EHEDG Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of... Auflage 2007
EHEDG 2nd Edition 2007 ISBN: 987-0-9075-0327-9 Seiten / pages: 21 Using the general criteria for the hygienic design of equipment identified in Doc. 8, this paper illustrates the application of these criteria in the construction and fabrication of closed process equipment. Examples, with drawings, show how to avoid crevices, shadow zones and areas with stagnating product,...
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Recyclinggerechte Befestigungstechnik bei Bauteilen aus thermoplastischen Kunststoffen FKM-Hefte Recyclinggerechte Befestigungstechnik bei Bauteilen aus... Auflage 1999
FKM 1999 Heft Nummer 248 Vorhaben Nr. 216 Kurzfassung: Es wurde das Verhalten von Sackloch- und Durchgangslochverschraubungen in thermoplastischen Bauteilen bei erhöhter Temperatur (bis 120
139,10  EUR Brutto
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