Zu "4250697516193" wurden 18 Artikel gefunden!

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
FEM 9.661 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Baugrößen und Ausführung von Seiltrieben FEM FEM 9.661 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Baugrößen und... Auflage 1986
VDMA 1986 Seiten / pages: 3 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
Überlasten FKM-Hefte Überlasten Auflage 2022
Entwicklung eines validierten Konzepts zur Bewertung der Schwingfestigkeit nach Überlasten im Rahmen der in den FKM-Richtlinien formulierten Festigkeitsnachweise FKM-Heft 345 2022 144 S.
214,00  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 2.211 Illustrierte Terminologie - Mechanische Förderer für Stückgut, 10-sprachig FEM FEM 2.211 Illustrierte Terminologie - Mechanische Förderer für... Auflage 1978
VDMA 1978 Seiten / pages: 76 Datei / file: PDF This document contained 10 languages.
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of food processing equipment EHEDG Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of... Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 9 ISBN: 0-9075-0315-2 Food processing equipment may need to be sterilised before use, and it is important to ensure that the sterilisation method applied is effective. Thus, it is necessary to determine under which conditions equipment can be sterilised. This paper details the recommended procedure for assessing the suitability of an item of...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food processing equipment EHEDG Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food... Auflage 2004
EHEDG 2nd Edition 2004 ISBN: 0-9075-0314-4 Seiten / pages: 9 This document details the test procedure for assessing whether an item of food processing equipment, intended for aseptic operation, is impermeable to micro-organisms. Small motile bacteria penetrate far more easily through microscopic passages than (non-motile) moulds and yeasts. The facultative anaerobic...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of liquid food EHEDG Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of... Auflage 2007
EHEDG 2nd Edition 2007 ISBN: 987-0-9075-0327-9 Seiten / pages: 21 Using the general criteria for the hygienic design of equipment identified in Doc. 8, this paper illustrates the application of these criteria in the construction and fabrication of closed process equipment. Examples, with drawings, show how to avoid crevices, shadow zones and areas with stagnating product,...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing EHEDG Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 20 It is important that the plant design takes into account factors affecting the hygienic operation and cleanability of the plant. The risk of contamination of food products during open processing increases with the with the concentration of micro-organisms in the environment and their opportunity to grow in poorly designed equipment. This...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food Processing Industry EHEDG Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food... Auflage 2006
EHEDG July 2006 Seiten / pages: 29 Abundantly illustrated, this paper provides guidelines for the correct execution of on-axis hygienic (sanitary) welding between pipe segments, or between a tube and a control component (e.g. valve, flow meter, instrument tee, etc.) It deals with tube and pipe systems with less than 3.5 mm wall thickness, built in AISI 304(L) (1.4301,...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 36. Hygienic engineering of transfer systems for dry particulate materials EHEDG Doc. 36. Hygienic engineering of transfer systems for dry particulate... Auflage 2007
EHEDG 2007 Seiten / pages: 21 Transfer (also known as transport or conveying) of dry particulate materials (products) between or within plant components in a process line is well practiced in the food industry. The transfer operation must be carried out in a hygienic and safe manner and the physical powder properties must not be affected during this operation. In this...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 40 Hygienic Engineering of Valves in Process Lines for Dry Particulate Materials EHEDG Doc. 40 Hygienic Engineering of Valves in Process Lines for Dry... Auflage 2010
EHEDG October 2010Seiten / pages: 26 Every process plant is equipped with valves. In dry particulate materials processing, valves fulfil numerous functions: shut-off and opening of flow lines, direction and flow control, protection against excessive orinsufficient pressure and against intermixing of incompatible media at intersection points in the process. The quality of the...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Kriech- und Relaxagsflanstionsverhalten von 9-10 % Cr-Rohrleitungsflanschen für Dampftemperaturen bi FKM-Hefte Kriech- und Relaxagsflanstionsverhalten von 9-10 %... Auflage 2002
FKM 2002 Heft Nummer 267 Vorhaben Nr. 217 Kurzfassung: In dem vorliegenden Forschungsvorhaben wird das Relaxationsverhalten von Rohrflanschverbindungen untersucht. Ziel des Projektes ist die experimentelle Bestimmung des Relaxationsverhaltens verschiedener Flanschverbindungen sowie die überprüfung der Möglichkeiten der Finiten Elemente Methode zur Auslegung und Bestimmung...
280,00  EUR Brutto
Auf Lager
Statischer Festigkeitsnachweis für Maschinenbauteile auf der Grundlage örtlicher Grenzdehnungen im R FKM-Hefte Statischer Festigkeitsnachweis für Maschinenbauteile auf der... Auflage 2004
FKM 2004 Heft Nummer 284 Vorhaben Nr. 247 Abschlussbericht Kurzfassung: Es wurden statische Festigkeitsversuche an nichtgeschweißten Bauteilen, an großen gekerbten Flach- und Rund- proben unter Zug, Biegung und Torsion und an Werkstoffproben durchgeführt. Dabei wurden sehr unterschiedliche Werkstoffe wie duktiler Baustahl (St 37), duktiler Vergütungsstahl im...
124,00  EUR Brutto
Auf Lager
Seite 1 / 2